Уникални графити рекламират новата серия кенове на Kamenitza

15248
Уникални графити рекламират новата серия кенове на Kamenitza

Kamenitza се сдоби с ръчно рисувана външна реклама, след като артистите от „Four Plus“ изработиха арт-пано, символизиращо приятелството и изобразяващо новата колекционерска серия кенове на бирата. Разнообразието впечатли бирените фенове, тъй като за пръв път в България кенчетата Kamenitza са с цели 18 различни дизайна, като всеки един от тях е в чест на приятелството и специалните бирени моменти.

В допълнение към този подход, Kamenitza реши да създаде уникален графит, който, освен че се различава от обичайните рекламни визии, също така изтъква различните елементи, цитати и символи, вдъхновяващи цялата дизайнерска серия.

Време е за плаж

Усещаш ли го? Погледни календара! Петък е. Погледни часовника! Минава обяд. Погледни термометъра! Минава 30 градуса. Погледни си лицето...

Заслугата за паното е на „Four Plus“ – дизайнерско студио, познато в Берлин и София. Освен с Kamenitza, екипът е работил и с редица други световни компании, а най-популярният и достъпен техен проект е участието в промяната на външния вид на столичните трамваи, част от изминалата кампания за София като европейска столица на културата. Бирената им графити творба се намира на фасадата на ъгъла на бул. „Фритьоф Нансен“ и ул. „Любен Каравелов“ в София срещу НДК, и ще може да се види от всеки до края на лятото.

„С тази забавна инсталация „намигаме“ на нашите фенове и отправяме пореден поздрав към приятелските компании, които се припознават в разнообразните дизайни на новите ни кенове“, разкрива Мария Александрова, директор „Маркетинг“ в „Каменица“ АД. „Пазарните резултати на дизайнерската ни серия показват, че сме на прав път и различният и интересен подход се оценява от потребителите“, допълват от компанията и уточняват, че по данни на AC Nielsen през първите седем месеца на 2015 г. на пазара се наблюдава ръст от 4% именно на кеновете като предпочитана опаковка.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ВИЖТЕ ВИДЕОТО: https://www.youtube.com/watch?v=PDD_3ryYuAI

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт