Необикновени места „заливат“ София в изложба през Месеца на фотографията

20347
Необикновени места „заливат“ София в изложба през Месеца на фотографията

Изложбата „Uncommon Places” ще ви отведе на най-необикновените места, уловени от обективите на шест австрийски фотографа, виждащи света по различен начин - Щефан Ола, Бруно Кломфар, Луизе Хардег, Моника Нгуен, Сикс&Петрич.

Изложбата ще се състои в Synthesis Gallery of Photography на 13 юни от 18:30 часа. Изложените снимки ще ви представят реално съществуващи необичайни места, които ще ви накарат да се пренесете на друго място и да усетите атмосферата му. Събитието се провежда в партньорство с Посолството на Република Австрия в София.

Избраните в изложбата фотографии включват бомбардираната Национална сграда на парламента, интересни сгради в опасност от разрушаване, изключително скъпи хотелски стаи с ексклузивно обзавеждане, изоставена състезателна писта и куп други невероятни места.

Целта на изложбата е да се покаже Young Austrian Photography - платформа за фотография - на по-широка аудитория. Началото беше положено с участие на FotoWeekDC, Washington DC / САЩ през 2012 г., където досега са  показани общо три изложби Young Austrian Photography. Освен това са представени изложби в Мериленд, Ню Йорк и Чикаго. Young Austrian Photography наскоро бе част от VIP програмата Paris Photo в Лос Анджелис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт