Кръв, наркотици и отвличане на премиерата на „Хрониките на Звеното“

85871
Кръв, наркотици и отвличане на премиерата на „Хрониките на Звеното“

В екшън на живо се потопиха присъстващите на премиерата на новия роман на Андрей Велков „Хрониките на Звеното“ - продължение на „Български психар“.

Събитието превърна столичното заведение Trip Ten в щаб квартира на нестандартната мафиотска група Звеното, а под звуците на официалната песен към втората книга - „Български психар“ на НИШТО! присъстващите станаха свидетели и съучастници в типични дейности за подземния свят дейности – производство и трафик на наркотици в домашна лаборатория, пране на пари, отвличане и сцени на насилие.

Произведения на български автори във второто издание на "Книги за смет"

Фантастичният роман за деца „Ян Бибиян“ и повестта „Чичовци“ са само две от популярните български заглавия, кои...

Кулминация на събитието беше сцена от сценария на бъдещия филм по първата книга, в която четиримата генерали на Звеното обсъждат бъдещите си планове след тежка тренировка, в която са получили сериозни контузии – прорезни рани, навехнати крайници и насинени лица. В ролите на персонажите Петър, Иво, Антон и Михаил влязиха актьорите Ованес Торосян и Димо Алексиев, рапърът Ghettoman и самият автор – Андрей Велков.

Те съживиха образите от книгите „Български психар“ и „Хрониките на Звеното“, които разказват от различни ъгли историята на обикновени български момчета, които, пронудени от обстоятелствата в най-тежките години на Прехода се превръщат от студенти с гражданска позиция и потенциал за академична кариера в могъщи мафиотски босове начело на огромна подземна структура.

Публиката гледа и трейлъра към книгата, монтиран в традициите на долнопробните и зрелищни екшън филмите от времето на действието в „Български психар“ - 90-те години и чу и първата едноименна песен към книгата на мистериозната формация „Шумните татковци

През май Андрей Велков и Colibri ще представят книгата с Официално психарско турне в още девет български града – Сливен, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Велико Търново, Габрово, Шумен, Кюстендил и Благоевград.

Андрей Велков-Психаря: Много от мутрите сега работят срещу Радисън

Андрей Велков е известният автор на книгите „Български психар“ и "Български психар II - Хрониките на Звеното". Роден е пре...

„Български психар“ и „Хрониките на Звеното“ се издават от Colibri.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=E1bTK0_bFAo

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/BGpsycho

Сайт: http://bgpsihar.colibri.bg/

Психарски екшън представя „Хрониките на Звеното“!

На 29 април в центъра на София ще се разиграят сцени, достойни за криминалните страници на вестниците. Или пък – за кино рубрикит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт