Коя е Петя? Концерт на възглавници в планината

10849
Коя е Петя? Концерт на възглавници в планината

На 2-ри август 2015г. от 11:00ч. прекрасната поляна пред Детски екостационар "Бели брези" ще се превърне в следващата сцена за Концерт на възглавници в планината. На нея ще се изяви добре познатият от популярните семейни събития брас квинтет, който има значително преимущество пред останалите музикални състави - чува се през девет планини в десета! В програмата ще прозвучи селекция от най-силно аплодираните произведения в репертоара на брас квинтета.

Ян Дунев, Михаил Михайлов и Георги Илиев са поканили двама нови свои приятели - тромпетистът Атанас Маринов и неговият брат тромбонистът Боян Маринов. Единствената дама на подиума също не бива да бъде забравяна – става въпрос, разбира се, за Петя. Посетилите Немския концерт на възглавници помнят коя е тази мистериозна особа. За останалите – нейната самоличност ще бъде разкрита на Концерт на възглавници в планината.

Дали заместниците ще се справят достатъчно добре? Как ще се спогодят с впечатляващата и понякога малко капризна Петя? Какви други особености в характера притежава тя и каква е нейната роля в планинското приключение? Необходимо е да се отдели достатъчно време за отговорите на тези въпроси, както и за вкусен обяд с полезните и изключително висококачествени продукти на ферма "Елата".

Концерт на възглавници в парка

На 21.06.2015г., най-дългия ден от годината, Концерти на възглавници ще посрещнат първия ден на лятото с едно голямо и различно събитие...

Важно: Детският екостационар „Бели брези” се намира в ПРИРОДЕН ПАРК “ВИТОША”, вдясно на пътя от квартал "Бояна" към мeстността "Златни мостове", на един километър след разклона за Копитото.

„Концерт на възглавници в парка” е проект на Модо България и се oсъществява се с подкрепата на Калинел, списание “Артележка”, Детски Дневник и FunBook.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт