Какво предстои през седмицата в НДК

9256
Какво предстои през седмицата в НДК

И тази седмица може да разгледате изложбата с картини на Кирил Станчев. Тя продължава до 9 октомври и може да се види в Арт галерия-НДК от 11:00 до 19:00 часа.

До 7 октомври продължава фотографската изложба “Благотворителността през обектива” - 2015. Тя може да бъде разгледана от 11:00 до 19:00 часа в Мраморното фоайе на НДК. Фотоконкурсът “Благотворителността през обектива” се провежда с подкрепата на фондация “Америка за България”.

ЕК одобри програмата за сътрудничество между България и Гърция

Европейската комисия одобри Програмата за трансгранично сътрудничество Гърция-България 2014-2020. Програмата е една от общо петте пр...

На 5 октомври (понеделник) от 19:00 часа ще се състои официалното представяне на “Литературния гид” на клуб „Перото”. Всеки понеделник от 19:00 часа в “Литературния гид” ще се обсъждат най-новите и интересни книги, излезли през предходната седмица.

Изложението за цветя и градини “Флора” ще зарадва любителите на растенията от 7 до 11 октомври на етаж 0 и полуетаж, Изток - всеки ден от 10:00 до 19:00 часа.

В три поредни дни литературен клуб “Перото” ще ни предложи интересни нови книги. На 7 октомври (сряда) от 19:00 часа Лучия Джованини ще ни представи “Освободи живота си” на издателство “Колибри”. Вечерта на 8 октомври (четвъртък) от 19:00 часа Люба Пашова ще разкаже повече за своята книга “Извън играта”. Следващият ден, на 9 октомври, Ангел Игов ще представи “Кротките”, отново от 19:00 часа.

В петък (9 октомври) от 14:00 до 19:00 часа в зала 11 (кино Люмиер) ще се проведе лекция на неправителствената организация TED, която организира международни конференции на различни теми.

В събота на 10 октомври от 20:00 часа в зала 1 ще се проведе концерт на гръцката звезда Михалис Хаджиянис, а в неделя – концерт на Джо Сатриани.

Съвместна компания с България в областта на храните предложи катарският министър на околната среда

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с министъра на околната среда на Държавата Катар Н. Пр. Ахмед бин Амер Ал Хумейди и воде...

На 10 и 11 октомври ще се състои Международният фестивал на прическата и красотата, който може да се посети от 9:00 до 19:00 часа в зали 3, 3.1 и 3.2.

ПРЕСКЛУБ - НДК

На 9 октомври от 12:00 часа ще се състои пресконференция по повод мюзикъла “Човекът от Ла Манча”. Събитието е на 17 октомври от 19:00 часа в зала 1 и е с участието на Орлин Горанов и Мариан Бачев, както и със солисти на Държавна опера - Пловдив.

ФЕСТИВАЛЕН И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР - ВАРНА

На 5 октомври в Зала 1 на ФКЦ - Варна от 19:00 часа театър “Българан” представя “Смях в залата” от Майкъл Фрейн. Постановката е на Асен Блатечки и е с участието на: Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова, Невена Бозукова, Милена Маркова, Алексей Кожухаров, Стефан Щерев-Чечо, Добриела Попова и Васил Банов.

Кинофестивалът във Венеция започва с премиера на филма „Еверест”

Едно от най-престижните филмови събития - кинофестивалът във Венеция, започва тази вечер. 72-рото издание на фестивала се открива със с...

От 2 до 11 октомври Фестивален и конгресен Център - Варна ще е домакин на 33-ия ФЕСТИВАЛ НА БЪЛГАРСКИЯ ИГРАЛЕН ФИЛМ "ЗЛАТНА РОЗА".

РУБАЯТ

В петък на 9 октомври от 21:00 часа ни очаква забавна вечер с имитатора на премиера Ненчо Балабанов. Ще можете да се забавлявате със скечовете на нашумелия актьор, да видите на живо превъплъщенията му от формата “Като две капки вода”, който спечели, да чуете новите му авторски парчета, а също и да си направите селфи с него.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт