Дните на изкуствата и занаятите превземат Централните хали

10061
Дните на изкуствата и занаятите превземат Централните хали

Централните софийски хали ще придобият ново лице между 8 и 13 октомври, когато ще приютят Дните на изкуствата и занаятите.

Събитието ще превърне Халите в уютно местенце, изпълнено с красиви ръчно изработени предмети на изкуството, с които посетителите могат да зарадват себе си и околните.

Потресаващо видео от падането на 17 500 плочки домино

Красиво да разрушиш конструкция от домино, е не по-малко изкуство, отколкото да я построиш. Ентусиастът и създател на множество констр...

Посетителите, които държат особено на стила си, ще могат да се намерят красиви дизайнерски дрехи, предмети за домашна декорация и елегантни аксесоари.

Любопитните ще могат да се впуснат в приключения в работилниците, които сме подготвили. Дамите ще могат да изпитат изкуството на рисуване с къна около фонтана, което е предвидено за събота.

Занаятите ще са неизменна част от събитието, а кулинарното изкуство също няма да бъде пренебрегнато. Гостите ще могат да опитат веган сладкиши и специални вкусотии. Четящите пък ще бъдат зарадвани с интересни книги и комикси.

Невронна мрежа превръща снимките в живопис

Учените от университета на Тюбинген (Германия) са разработили изкуствена невронна мрежа, която синтезира уникални изображения от два от...

Откриването на програмата обещава да бъде не по-малко интересно - с музика и танци, така че стартът да е също толкова цветен и артистичен. Той е планиран за 18 ч. в четвъртък.

Обещаваме забавно преживяване, много усмивки и красиви моменти заедно! Следвайте цветните балони, за да откриете кои са нашите щандове!

Базарът ще се проведе между 8 и 13 октомври – от 8:30 до 20:00 ч. всеки ден.

Sidra Bell Dance New York ще престави за първи път пред публика най-новия си спектакъл

На 4 септември (петък) от 21:00 ч. в пространството на Derida Dance Center американската танцова компания Sidra Bell Dance New York ще ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com