Детски панаир за деца бежанци

77833
Детски панаир за деца бежанци
Снимка: Gettyimages

15 творчески работилници на фондация Изиарт ще зарадват децата на бежанците от общежитието в кв. „Овча купел” на 21 октомври /вторник/. Децата ще имат възможността да се включат в инициативите в рамките на един ден, като ще могат да избират между ателиета по изборазително и приложно изкуство, архитектура, музика или наука. Реализацията на събитието е възможна благодарение на Aladin Foods и Държавна агенция за бежанците.

В програмата на събитието са включени традиционни ателиета от детските панаири на Изиарт: Цирк на науката, Фортисимо, Плъсти, Детски играчки, Мода, Детска архитектурна работилница, Цветя от салфетки, Стъклопис, Макиаж, Бижута, Пясъчни рисунки, Ветрила, Отпечатъци, Маски, Плетене на гривни и Животни от картон.

Детски панаир ще се проведе за първи път в Русе

Най-големият детски фестивал Детски панаир ще се проведе за първи път в Русе през уикенда на 28 и 29 юни, като част от "Аз, Градът" - ф...

„За мен, като майка на две деца, е от изключителна важност това събитие да се случи” – споделя Станка Желева – Председател на Фондация Изиарт.

„Не мога да си представя какво е на тези семейства, на които им се налага да оставят дома си, покъщнината си, приятелите си, за да спасят живота си. Те в момента се нуждаят от подкрепа, от малко радост, която ние се надяваме да доставим на децата с планираното събитие. Призовавам всички желаещи да помогнат на децата- бежанци да използват случая, могат да се свържат с нас или директно с ДАБ ”.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт